ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Α.Μυλωνάκης θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γ.Πατούλη

Τι δήλωσε ο Περιφεριάρχης Αττικής

Ο πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Α.Μυλωνάκης θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γ.Πατούλη

Με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη συντάσσεται για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές  ο  δημοσιογράφος και τ. Βουλευτής, Αντώνης Μυλωνάκης.

Την ανακοίνωση έκανε ο Περιφερειάρχης Αττικής ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα του  Αντώνη Μυλωνάκη, ως υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Ανατολικής Αττικής, στην Παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική».

«Υποδέχομαι στην οικογένεια της «Νέας Αρχής για την Αττική ένα ενεργό συμπολίτη μας που έχει διαπρέψει στον τομέα του κι έχει υπηρετήσει με σθένος τη χώρα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γ.Πατούλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αντώνης Μυλωνάκης ήταν βουλευτής με την Ελληνική Λύση. Ο ίδιος αποχώρησε από το κόμμα ένα μήνα πριν τον πρώτο γύρο των εθνικών εκλογών τον Μάιο, όταν ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Βελόπουλος ανακοίνωσε ότι θα εξορίσει σε άλλες εκλογικές περιφέρειες από αυτές που εκλέχθηκαν τρεις βουλευτές, μεταξύ των οποίων και ο Αντώνης Μυλωνάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.