ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Π.Πολάκης: «Οι ηττημένοι βάζουν το λιθαράκι τους στο αντί-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αντιπροσωπεύει και εκφράζει κοινωνικές ανάγκες και κοινωνικά στρώματα»

Π.Πολάκης: «Οι ηττημένοι βάζουν το λιθαράκι τους στο αντί-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο»

Ο Παύλος Πολάκης, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του, εξαπέλυσε «καρφιά» στα στελέχη που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «ηττημένους», που από την επόμενη ημέρα της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη άρχισαν «να υπονομεύουν» το κόμμα.

Ο βουλευτής Χανίων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε συγκεκριμένα:

«Όπως λέει και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι δύσκολο να πεις μια γνώμη για μια διάσπαση που γίνεται επειδή οι ηττημένοι της δημοκρατικότητας εσωκομματικής διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου από την επόμενη μέρα άρχισαν να υπονομεύουν και οδήγησαν με συνειδητό και σχεδιασμένο τρόπο στην αποχώρησή τους τώρα».

«Ουσιαστικά βάζουν και αυτοί το λιθαράκι τους στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο που έχει φτιαχτεί εδώ και χρόνια ως κόμμα μίας χρήσης που θα περάσει και αυτό, όπως και τα προηγούμενα, στη λήθη της ιστορίας», προσθέτει.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αντιπροσωπεύει και εκφράζει κοινωνικές ανάγκες και κοινωνικά στρώματα», συμπληρώνει και καταλήγει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με το πολιτικό σχέδιο που σύντομα θα επαναδιατυπώσουμε, με την ιστορική παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα, με τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών και των στελεχών να στηρίζουν το αποτέλεσμα της εκλογής, θα διαμορφώσουμε τους όρους για σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και την ανατροπή και αντικατάστασή του από μία προοδευτική κυβέρνηση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.