«Χαμός» στο Twitter με την τούρτα και το αρκτικόλεξο του Άδωνι Γεωργιάδη (φωτό, βίντεο)

«Τον πέρασαν γενεές δεκατέσσερις»!

«Χαμός» στο Twitter με την τούρτα και το αρκτικόλεξο του Άδωνι Γεωργιάδη (φωτό, βίντεο)

Χαμός έχει γίνει στο Τwitter με την τούρτα με το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη ως αρκτικόλεξο που του έφτιαξε η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στη Νέα Φιλαδέλφεια, με χαρακτηρισμούς που «τον προσδιορίζουν τόσο ως άνθρωπο, όσο και ως πολιτικό»

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, πριν από μερικές ημέρες έδωσε το «παρών»… εξ αποστάσεως σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Χθες, ωστόσο, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων έσπευσε να ανταποδώσει την τιμή που του είχε κάνει η τοπική οργάνωση, επισκεπτόμενος αυτοπροσώπως το… fan club του, που του επιφύλαξε και μια τεράστια έκπληξη με την περιβόητη τούρτα στην οποία είχαν αναγράψει το όνομά του ως αρκτικόλεξο με το οποίο του αποδόθηκαν διάφορες αρετές όπως «Σταθερότητα», «Ιδεολογία», «Ντομπορσύνη», «Ωριμότητα», «Δύναμη», «Αξίες».

Φυσικά όλα αυτά προκάλεσαν πολύ κόσμο στο twitter να εκφράσει τα πραγματικά του συναισθήματα και το πως αντιλαμβάνεται ο ίδιος το αρκτικόλεξο.

Ε, από εκεί και πέρα, το Twitter ανέλαβε… δουλίτσα:

Και επειδή, καλό είναι να ξέρουμε πώς ξεκίνησαν όλα:

Δείτε εδώ την εκδήλωση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.