ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Σ.Κασσελάκης κατά ομάδας Αχτσιόγλου: «Μην παίζετε μαζί μας – Αν είναι να φύγετε να το κάνετε τώρα»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένος να προχωρήσει

Σ.Κασσελάκης κατά ομάδας Αχτσιόγλου: «Μην παίζετε μαζί μας – Αν είναι να φύγετε να το κάνετε τώρα»

Με αυστηρό μήνυμα προς την ομάδα Αχτσιόγλου ξεκίνησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, την πρώτη του εκπομπή στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο», δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως αν είναι να αποχωρήσει μαζί με τους υποστηρικτές της, να το κάνουν τώρα και να μην παίζουν με την υπομονή την δική του και των ψηφοφόρων.

«Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή και την αγωνία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ. Αν έχουν να αποφασίσουν κάτι, ας το αποφασίσουν τώρα», είπε ο πρόεδρος του κόμματος.

Παράλληλα, κληθείς να σχολιάσει το νέο μέτωπο Παύλου Πολάκη – Σίας Αναγνωστοπούλου, ο Σ.Κασσελάκης ανέφερε: «Δεν ήταν χρήσιμο αυτό που είπε ο Παύλος το Σαββατοκύριακο για τη Σία Αναγνωστοπούλου, δεν βοήθησε. Αλλά ταυτόχρονα, να μην κρίνουμε τον Παύλο πριν δούμε το δείγμα γραφής από τις ΕΠΕΚΕ που συντονίζει».

Επίσης, παραδέχθηκε ότι υπάρχει ένα τοξικό κύμα στα μέσα κοινωνικής δικαίωσης που αν και «πολλές φορές είναι υπέρ μου θεωρητικά, αλλά δεν με εκφράζει».

Σε ερώτημα για το τι θα έκανε το 2015 αν ήταν στη θέση του Αλέξη Τσίπρα, ο Σ.Κασσελάκης απάντησε: «Δεν θα είχα το Γιάνη Βαρουφάκη για υπουργό Οικονομικών. Λέω την αλήθεια».

«Έρχονται καλύτερες μέρες δεν θα σταματήσει κανείς την πορεία που κάνουμε δεν θα τελειώσει κανείς τον ΣΥΡΙΖΑ. Να είστε σίγουροι και σίγουρες για αυτό», διαβεβαίωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε το μήνυμα προς την ομάδα Αχτσιόγλου μία ημέρα μετά την πανελλαδική τηλεδιάσκεψη της τάσης «6 συν 6», όπου ξεκαθάρισε πως θα προχωρήσει την πολιτική πορεία που έχει αποφασίσει με όσους μείνουν μαζί του στο κόμμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.