ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Τζούμας: «Ο καρκίνος “φυτεύθηκε” στον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο»

Όσα δήλωσε στην εκπομπή Black Monday της τηλεόρασης του PRONEWS o εκπρόσωπός του και υποψήφιος της Ελληνική Λύσης

Σ.Τζούμας: «Ο καρκίνος “φυτεύθηκε” στον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο»

Η πολιτική ιστορία της νεότερης Ελλάδας άλλαξε όταν «δολοφονήθηκε» ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, καταγγέλλει στην εκπομπή Black Monday του pronews.gr, ο πρώην εκπρόσωπος του και υποψήφιος Βουλευτής με την «Ελληνική Λύση» Σωτήρης Τζούμας.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Σ.Τζούμας: «Ο καρκίνος του φυτεύτηκε».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Τον Χριστόδουλο τον νίκησε μόνο ο θάνατος με τους φυτευτούς καρκίνους. Είμαι ο μόνος που το λέω, ο Χριστόδουλος είχε δύο πρωτογενείς καρκίνους, στο μεγάλο έντερο και στο ήπαρ ιδίων διαστάσεων, 4 εκατοστών, που δεν ήταν μεταστατικοί.

Είναι καρκίνοι, που όπως μας είπε ηπατολόγος από την Ιαπωνία που ήταν μαζί μας στο Μαϊάμι όταν πήγαμε να κάνουμε την μεταμόσχευση, είναι καρκίνοι που συναντώνται σε θύματα μυστικών υπηρεσιών.

Εγώ το λέω το επαναλαμβάνω και δεν θα με σταματήσει κανείς να το λέω»

«…Από το Μαϊάμι την πρώτη στιγμή ως το τέλος στις 26 Οκτωβρίου που επιστρέψαμε στην Ελλάδα, όπου έζησα και το δραματικό του τέλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με έναν Χριστόδουλο να ξέρει ότι φεύγει αλλά να είναι δοξαστικός προς τον Θεό και με πηγαίο χιούμορ, και ο ίδιος αυτοσαρκαζόταν για να μην λυπούμαστε εμείς οι περίλυποι που ήμασταν δίπλα του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.