ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Στα «τάρταρα» η τηλεθέαση του Alpha στη συνέντευξη του Κ.Μητσοτάκη

Το δυναμικό κοινό γύρισε την πλάτη στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στα «τάρταρα» η τηλεθέαση του Alpha στη συνέντευξη του Κ.Μητσοτάκη

Στον «πάτο» της τηλεθέασης βρέθηκε χθες η συνέντευξη-ξέπλυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές», στον Alpha, με βασικό θέμα συζήτησης το έγκλημα των Τεμπών. 

Η συνέντευξη του πρωθυπουργού πήρε τη «σκυτάλη» από τη σειρά Σασμός με 23,3% τηλεθέαση και «γκρεμίστηκε» σχεδόν αυτόματα στο 9,7% σε ό,τι αφορά στο δυναμικό κοινό που αφορά στις ηλικίες 18-54.

Ειδικότερα, η τηλεθέαση της συνέντευξης του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Σταύρο Θεοδωράκη κυμάνθηκε από 8,1% έως 10,6% σε τέταρτα.

Η μαγνητοσκοπημένη παρουσία του στην εκπομπή δεν έπεισε τους τηλεθεατές και δη το δυναμικό κοινό (18-54 ετών) που προτίμησε τα reality show και τις σειρές μυθοπλασίας, όπως φαίνεται από τις μετρήσεις τηλεθέασης για την Prime Time ζώνη της 21ης Μαρτίου.

Αναλυτικά η τηλεθέαση της συνέντευξης ανά τέταρτα:

  • 9,7%
  • 10,2%
  • 8,1%
  • 10,0%
  • 10,6%
  • 9,7%.

Όπως φαίνεται από τις μετρήσεις, οι τηλεθεατές έδειξαν σαφή προτίμηση στο Survivor (17,9% – 18% στο δυναμικό κοινό), το Masterchef (11,5%, 16,6% στο δυναμικό κοινό), το Μαύρο Ρόδο (15,4%, 11,5% στο δυναμικό κοινό), τους Παγιδευμένους (12%, 11,7% στο δυναμικό κοινό) και το The 2Night Show (10,6%, 11,5% στο δυναμικό κοινό).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.