ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

ΣΥΡΙΖΑ: Η πρώτη δήλωση του Ν.Ηλιόπουλου μετά την αποχώρηση της ομάδας Αχτσιόγλου – «Ήταν μια δύσκολη απόφαση»

«Από εμάς το κρίσιμο από είναι να κάνουμε αντιπολίτευση στη κυβέρνηση» συμπλήρωσε

ΣΥΡΙΖΑ: Η πρώτη δήλωση του Ν.Ηλιόπουλου μετά την αποχώρηση της ομάδας Αχτσιόγλου – «Ήταν μια δύσκολη απόφαση»

Στις πρώτες του δηλώσεις στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Τασούλα, όπου παρέδωσαν μαζί με τον Αλέξη Χαρίτση, το κείμενο της αποχώρησης 57 στελεχών ο Νάσος Ηλιόπουλος έκανε λόγο για «μία δύσκολη απόφαση».

«Είναι μια δύσκολη απόφαση. Η μόνη απόφαση, νιώθουμε ότι μπορούμε να υποστηρίξουμε το πολιτικό πλαίσιο με το οποίο εκλεγήκαμε και όλα αυτά που λέγαμε όλα αυτά τα χρόνια» τόνισε.

«Από εμάς το κρίσιμο από είναι να κάνουμε αντιπολίτευση στη κυβέρνηση» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια στιγμή, σε ερωτήματα αν ο Αλέξης Χαρίτσης πρόκειται να αναλάβει την Προεδρεία στη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα, απάντησε: «Να περιμένετε λίγες ημέρες θα τα δείτε όλα κάντε υπομονή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.