ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Οι «χορευτικές» φιγούρες του «World champion jet» και το «αντίο» στη Σύρο

Η Σύρος αποχαιρέτησε το World Champion Jet της Seajets. Μετά από αρκετούς μήνες καθημερινής παρουσίας στη γραμμή Σύρος, Μύκονος, Νάξος, Σαντορίνη, το υπερσύγχρονο ταχύπλοο ολοκλήρωσε ένα μεγάλο κύκλο ταξιδιών…

Στις 27 Απριλίου 2019 το World Champion Jet πραγματοποίησε το πρώτο του δρομολόγιο. Από τότε και μέχρι σήμερα το αγαπημένο ταχύπλοο ήταν η πρώτη επιλογή των επιβατών!

Χθες 28 Οκτωβρίου το World Champion Jet της Seajets παρέλασε… στα νερά του λιμανιού της Σύρου, κάνοντας μια χορευτική πιρουέτα αποχαιρετώντας το λιμάνι της Ερμούπολης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αλήθεια είναι ότι οι Συριανοί στήριξαν το συγκεκριμένο πλοίο (άλλωστε δύο ώρες για Πειραιά και 2,5 για Σαντορίνη θα μπορούσε να είναι ένα όνειρο για τους Συριανούς), που είδαν μετά από αρκετά χρόνια, ένα ταχύπλοο να επισκέπτεται καθημερινά τη Σύρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.