ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τραγωδία: Δύο ακόμη νεκρές γυναίκες στην Καρδίτσα από την κακοκαιρία – 6 άνθρωποι επιβεβαιωμένα νεκροί – Αγνοούνται άλλοι 150-300!

Πληροφορίες ότι πρόκειται για δύο αδελφές στην Αστρίτσα

Τραγωδία: Δύο ακόμη νεκρές γυναίκες στην Καρδίτσα από την κακοκαιρία – 6 άνθρωποι επιβεβαιωμένα νεκροί – Αγνοούνται άλλοι 150-300!

Δεν έχει τέλος η τραγωδία την οποία έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Daniel στην Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δύο ακόμη γυναίκες έχασαν τη ζωή τους.

Οι δύο γυναίκες ηλικίας 75 και 85 ετών, κατά πληροφορίες είναι αδελφές, βρέθηκαν νεκρές στην Αστρίτσα Καρδίτσας.

Συγγενής των δύο θυμάτων τους είχε προειδοποιήσει να φύγουν, ωστόσο, εκείνες απάντησαν αρνητικά. Ο ίδιος ανησύχησε και κάλεσε τους διασώστες, οι οποίοι έσπευσαν και τις εντόπισαν νεκρές στο σπίτι.

Άμεσα τις μετέφεραν με βάρκα σε ασθενοφόρο.

Πλέον επίσημα ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε έξι.

Νωρίτερα, νεκρός- από άνδρες της ΕΜΑΚ- εντοπίστηκε ο 49χρονος κτηνοτρόφος που αγνοούνταν από το Πετρωτό στον Δήμο Δομοκού, αφού βρέθηκε καταπλακωμένος από φερτά υλικά.

Επίσης, το απόγευμα της Τετάρτης (6/9) εντοπίστηκε νεκρός 82χρονος στην περιοχή Ελληνόπυργος Καρδίτσας, ο οποίος αγνοούνταν.

Νεκρή είχε ανασυρθεί και μία 87χρονη γυναίκα στη Μαγνησία, ενώ έχασε τη ζωή του στον Βόλο, ένας 51χρονος όταν καταπλακώθηκε από τοιχίο που υποχώρησε από τα ορμητικά νερά.

Πέραν των 6 νεκρών, έχουν εγκλωβιστεί εκατοντάδες στα χωριά που πνίγηκαν από το νερό και είναι άγνωστος ο τελικός αριθμός των νεκρών.

Περί τα 150-300 άνθρωποι δεν έχουν δώσει σημεία ζωής μέχρι στιγμής.

Φωτογραφίες από την Καρδίτσα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.