ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Στα Θεοφάνεια… μόνο με τεστ: «Οι κολυμβητές θα πρέπει να κάνουν rapid ή PCR»

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Σύρου

Στα Θεοφάνεια… μόνο με τεστ: «Οι κολυμβητές θα πρέπει να κάνουν rapid ή PCR»

Λίγες ώρες πριν τα φετινά Θεοφάνεια και ήδη ξεκίνησαν τα πρώτα «παρατράγουδα», καθώς το Λιμεναρχείο Σύρου ανακοίνωσε ότι όσοι θα συμμετέχουν στην τελετή καθαγιασμού των υδάτων θα πρέπει να κάνουν τεστ.

Η ανακοίνωση που θα διαβάσετε παρακάτω προκάλεσε ήδη αρκετές αντιδράσεις τόσο της τοπικής κοινωνίας όσο και άλλων πολιτών μέσα από τα social media και έρχεται ένα χρόνο μετά το εξίσου προκλητικό γενικό απαγορευτικό του καθαγιασμού των υδάτων που ήρθε μετά από κυβερνητική απόφαση.

«Το Λιμεναρχείο Σύρου ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους κολυμβητές που προτίθενται να συμμετάσχουν στον εορτασμό των Αγίων Θεοφανείων, την Πέμπτη 06 Ιανουαρίου του έτους 2022, όπως δηλώσουν την συμμετοχή τους στο Γραφείο Γενικής Αστυνομίας του Λιμεναρχείου Σύρου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 05-01-2022, και εφόσον αυτές συνοδεύονται οπωσδήποτε από πιστοποιητικό διαγνωστικού εργαστηριακού ελέγχου, ο οποίος (έλεγχος) να έχει διενεργηθεί με τη μέθοδο PCR, εντός των τελευταίων εβδομήντα δυο (72) ωρών, ή εναλλακτικά με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid test), εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών, προ της 06-01-2022, που να πιστοποιεί την αρνητική διάγνωση, ενός εκάστου ενδιαφερομένου κολυμβητή.

Ενδιαφερόμενοι κολυμβητές, που δεν θα υποβάλλουν εγκαίρως στη Λιμενική Αρχή Σύρου, τα ως άνω απαιτούμενα δικαιολογητικά, δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εκδηλώσεις.

Η θέση από την οποία θα πραγματοποιηθεί η κατάδυση των ενδιαφερομένων κολυμβητών εντός θαλάσσης θα καθοριστεί από το Λιμεναρχείο Σύρου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.