Σε Θεσσαλονίκη και Άγιον Όρος ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος

Θα ανακηρυχθεί σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Σε Θεσσαλονίκη και Άγιον Όρος ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος

Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη και στο Άγιον Όρος θα πραγματοποιήσει μέχρι το τέλος του μήνα, ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος με την συνοδεια 25 «Αρχόντων» – εκκλησιαστικούς παράγοντες της Αμερικής και συνεργάτες του.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος θα επισκεφτεί και τη Ροδόπη. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έδωσε στη δημοσιότητα η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής την Τετάρτη, 2 Μαρτίου στις 17:00 θα τελεστεί Δοξολογία για την υποδοχή του. Η Δοξολογία θα τελεστεί στον ιερό Καθεδρικό Ναό Εὐαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής.

Στις 19:30 της ίδιας ημέρας θα ανακηρυχθεί σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας της Σχολής Κλασικών -Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Την Πέμπτη, 3 Μαρτίου στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή ονοματοδοσίας της κεντρικής πλατείας της Μαρωνείας, σε πλατεία «Ἀρχιεπισκόπου Αμερικής Μιχαήλ”. Επρόκειτο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Μητρόπολης, για μια πράξη τιμής και μνήμης στον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Κυρού Μιχαήλ του Κωνσταντινίδη του Μαρωνείτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στην Ελλάδα, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής θα μεταβεί στο Φανάρι. Θυμίζουμε ότι τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου είναι τα γενέθλια του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.