ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ουκρανία: Ιερόσυλος εισέβαλε σε εκκλησία και έκλεψε τα ιερά λείψανα του Αγίου Γεωργίου

Ουκρανία: Ιερόσυλος εισέβαλε σε εκκλησία και έκλεψε τα ιερά λείψανα του Αγίου Γεωργίου

Λίγες ώρες διατήρησε στην κατοχή του τα λείψανα του Αγίου Γεωργίου ο δράστης που εισέβαλε σε εκκλησία στην Ουκρανία, καθώς η αστυνομία τον εντόπισε σε χρόνο ρεκόρ και τον συνέλαβε.

Όπως διέρρευσε από τις ουκρανικές αρχές, ο ιερόσυλος που αφαίρεσε τα ιερά λείψανα ήταν ένας 28χρονος Ουκρανός, ο οποίος, όπως δήλωσε στην απολογία του, είχε πληροφορηθεί για τη θαυματουργή δράση τους και θέλησε να τα κάνει δικά του.

Την κλοπή ανέφερε στην αστυνομία ένας εφημέριος στην Ντομπρόπολη. «Μετά από λίγες ώρες οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον δράστη» ανέφερε η αστυνομία στην ανακοίνωση της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα λείψανα έχουν κατασχεθεί ως αποδεικτικό στοιχείο. Σε βάρους του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για «βεβήλωση νεκρού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.