ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Πάπας Φραγκίσκος: Προσεύχεται «για τους Κινέζους αδελφούς» που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό

Πάπας Φραγκίσκος: Προσεύχεται «για τους Κινέζους αδελφούς» που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό

Ο πάπας Φραγκίσκος κατά την διάρκεια της παραδοσιακής του ακρόασης στο Βατικανό προσευχήθηκε για τους «Κινέζους αδελφούς που υποφέρουν» που υποφέρουν από τον κορωνοϊό.

«Μια προσευχή για τους Κινέζους αδελφούς μας που υποφέρουν από αυτή την ανελέητη ασθένεια. Μακάρι να αναρρώσουν το συντομότερο δυνατόν», είπε ο ποντίφικας κατά την παραδοσιακή ακρόαση που παραχωρεί κάθε Τετάρτη στο Βατικανό.

Στους 1.115 οι νεκροί από τον κορωνοϊό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα θύματα του Covid-19 αυξάνονται διαρκώς, με τους νεκρούς να φτάνουν πλέον τους 1.115 και τα κρούσματα τις 45.000, σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο απολογισμό των κινεζικών υγειονομικών αρχών. Οι περισσότεροι ασθενείς έχουν καταγραφεί στην επαρχία Χουμπέι και ιδίως στην πόλη Ουχάν, την πρωτεύουσά της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.