ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πότε θα ενθρονιστεί ο μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου – Η τελετή είχε αναβληθεί λόγω κορωνοϊού

Πότε θα ενθρονιστεί ο μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου – Η τελετή είχε αναβληθεί λόγω κορωνοϊού

Στις 18 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή ενθρόνισης του νέου μητροπολίτου Ίμβρου και Τενέδου από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, η οποία είχε αναβληθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπως ανακοινώθηκε προς το πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως Ίμβρου και Τενέδου, καθώς και «προς όλα τα ξενιτεμένα μας παιδιά»: «Κατόπιν αποφάσεως του Οικουμενικού Πατριάρχου μας κ.κ. Βαρθολομαίου, του Ιμβρίου, το Σάββατο, 18 Ιουλίου, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Παναγία της Ίμβρου, θα πραγματοποιηθεί από τον Παναγιώτατο η ενθρόνιση του νέου Ποιμενάρχου, Σεβ. Μητροπολίτου κ. Κυρίλλου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα χοροστατήσει κατά τον Μ. Εσπερινό που θα τελεστεί, στις 19:00, στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου, στους Αγίους Θεοδώρους, ενώ την επομένη (19/07, 08.30) ο μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου θα προστεί της Θείας Λειτουργίας που θα τελεστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό στην Παναγία, συμπροσευχομένου του Οικουμενικού Πατριάρχη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.