ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αίγιο: Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος & ο Αμβρόσιος έκαναν αγιασμό των υδάτων – Τους επέβαλαν πρόστιμα χιλιάδων ευρώ! (βίντεο)

Αίγιο: Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος & ο Αμβρόσιος έκαναν αγιασμό των υδάτων – Τους επέβαλαν πρόστιμα χιλιάδων ευρώ! (βίντεο)

Στο Αίγιο, ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Ιερώνυμος, συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιο, πραγματοποίησε αγιασμό των υδάτων στη θάλασσα αψηφώντας τις απαγορεύσεις κυβέρνησης και λοιμωξιολόγων.

Μάλιστα η τελετή έγινε και παρουσία πιστών, όπως δηλαδή γίνεται κανονικά και μάλιστα δύο κολυμβητές έπεσαν στα νερά για να πιάσουν τον σταυρό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Λιμενικό επενέβη, κατόπιν εισαγγελικής εντολής και επέβαλε στον Μητροπολίτη 1.500 ευρώ πρόστιμο και από 300 ευρώ στους δύο πιστούς, βάσει των απαγορεύσεων.

Υπενθυμίζουμε πως επεισόδια σημειώθηκαν και στη Θεσσαλονίκη, όπου δυνάμεις ασφαλείας προσήγαγαν πιστούς, οι οποίοι πέταξαν μόνοι τους τον σταυρό, καθώς κανείς ιερέας δεν δεχόταν να αγιάσει τα ύδατα.

Την ίδια στιγμή πολίτες συγκεντρώθηκαν τα χαράματα έξω από τις εκκλησίες για ν’ απόφύγουν τις δυνάμεις ασφαλείας όπως οι… κρυπτοχριστιανοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.