
Ο Παύλος Ντε Γκρες φαίνεται πως έχει κανονίσει προγραμματισμένο ταξίδι για το Άγιον Όρος το επόμενο διάστημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από καλά ενημερωμένες πηγές, το ταξίδι του προς το «Περιβόλι της Παναγίας» αναμένεται να γίνει μετά την Εθνική μας Εορτή, στις 25 Μαρτίου.
Μπορεί να συνδεθεί το συγκεκριμένο ταξίδι του ως έναν προάγγελο για τη δημιουργία κάποιου πολιτικού σχηματισμού;
Ίσως! Καθώς ούτε ο ίδιος, ούτε άνθρωποι από το περιβάλλον του έχουν ξεκόψει τέτοια σενάρια.
Έτσι, μπορεί η επίσκεψή του να είναι απλώς συμβολική, ωστόσο τα σημειωτικά μηνύματα που μεταφέρει είναι πιο…βαθιά, με σημαντική μερίδα του εκλογικού κοινού να θέλει να τον δει ως υποψήφιο στις εθνικές εκλογές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε δημοσκόπηση της Interview που δημοσιεύθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου – πριν από έναν περίπου μήνα – το 23% των ερωτηθέντων είχε θετική γνώμη με το ενδεχόμενο να πολιτευτεί ο Παύλος Ντε Γκρες.
Όπως και να έχει, η επίσκεψή του πρόκειται να είναι τριών ημερών (26-29 Μαρτίου), όπου θα ξεναγηθεί σε μερικές από τις πιο ιστορικές μονές της Αθωνιάδος Πολιτείας.
Ο Παύλος Ντε Γκρες αρχικά θα επισκεφθεί την Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας, την Ιερά Μονή Καρακάλου, καθώς και άλλες μονές.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.