ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιδρύεται εταιρεία για την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας με διαμοιρασμό εσόδων μεταξύ κράτους και Εκκλησίας

Ιδρύεται εταιρεία για την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας με διαμοιρασμό εσόδων μεταξύ κράτους και Εκκλησίας

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είχε την περσμένη Τετάρτη (03/10/2018) ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας με κύριο θέμα την εκκλησιαστική περιουσία, χωρίς να ανακοινωθεί κάτι το σχετικό.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε η λειτουργία της εταιρείας για την αξιοποίηση της Εκκλησιαστικής Περιουσίας, που είχε συσταθεί επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά.

Τα έσοδα της εταιρείας θα μοιράζονται 50-50, Πολιτεία και Εκκλησία.

Επίσης, το θέμα των σχέσεων Κράτους – Εκκλησίας φέρεται να τέθηκε από τον κ. Ιερώνυμο, αλλά συζητήθηκε ακροθιγώς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, οι δυο πλευρές ήρθαν «πιο κοντά», δεδομένου ότι ο Α.Τσίπρας δεν θέλει συγκρούσεις με την Εκκλησία στην προεκλογική περίοδο που διανύει η χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.