ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Είμαι καθαρός, δεν έχω λερώσει το ράσο» λέει ο «θαυματοποιός» παπάς του Λυκαβηττού (βίντεο)

Τι ανέφερε ο 62χρονος «θαυματοποιός» παπά-Δημήτρης Λουπασάκης

«Είμαι καθαρός, δεν έχω λερώσει το ράσο» λέει ο «θαυματοποιός» παπάς του Λυκαβηττού (βίντεο)

Πλήθος πιστών βρίσκεται από το πρωί στον ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό, όπου πραγματοποιείται η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία για τη εορτή της Συνάξεως των Αγίων Ισιδώρων, την ώρα που το «φως της δημοσιότητας» βλέπει το πόρισμα – κόλαφος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών για τον ιερέα του ναού.

Ο πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των media αλλά και της επίσημης Εκκλησίας, καθώς υποστηρίζει ότι κάνει θαύματα, για τα οποία η Εκκλησία έχει σοβαρές επιφυλάξεις.

Την ίδια στιγμή έχει αποκαλυφθεί ότι έχει γίνει πειθαρχική έρευνα σε βάρος του, που κατέληξε σε βαριές κατηγορίες για απάτη και αγυρτεία, αλλά παραδόξως το πόρισμα δεν είδε ποτε τη δημοσιότητα και θάφτηκε.

Απαντώντας στις βαριές κατηγορίες εναντίον του, ο πάτερ Δημήτριος υποστήριξε ότι: “Είμαι καθαρός, δεν έχω λερώσει το ράσο!”.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ιστότοπο Ekklisiaonline.gr, στην ομιλία του στο πολυπληθές εκκλησίασμα- γιατί λόγω της φήμης που έχει αποκτήσει ο Δημήτρης Λουπασάκης ότι κάνει θαύματα, κάθε ημέρα στον ναό βρίσκονται χιλιάδες κόσμου- ο πάτερ Δημήτριος μίλησε για τον θαυμαστό βίο των Αγίων Ισιδώρων, για την ιστορία του Ναού αλλά και για τον Άγιο Νεκτάριο, τους διωγμούς που υπέστη, τις συκοφαντίες και τα ψεύδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.