ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιερέας που κάνει «θραύση» στο TikTok: «Διώξαμε τον κόσμο από την εκκλησία όταν γίναμε δικαστές»

«Το κομμάτι της διασκέδασης είναι ο δούρειος ίππος για να με αποδεχθούν οι νέοι και να πετύχω τον σκοπό με το κατηχητικό» είπε

Ιερέας που κάνει «θραύση» στο TikTok: «Διώξαμε τον κόσμο από την εκκλησία όταν γίναμε δικαστές»

Για τη «θραύση» που κάνει στο TikTok αλλά και για τον λόγο που έχει απομακρυνθεί ο κόσμος από την εκκλησία, μίλησε το πρωί της Τρίτης ο παπά Παύλος που έχει γίνει viral με τα βιντεάκια του.

«Τα σκετσάκια είναι ιδέες δικές μου, τις λέω τα παιδιά είτε στο κατηχητικό είτε στο σπίτι και επειδή έχουν τη δική τους φαντασία κάνουν αλλαγές και προχωράμε. Τα βίντεό μου έχουν ειδικό σκοπό: ξεκινήσαμε για να προκαλέσω το ενδιαφέρον των ανθρώπων. Κάθε απόγευμα κάνω live 2 ώρες κατηχητικό στο TikTok και το YouTube.

Το κομμάτι της διασκέδασης είναι ο δούρειος ίππος για να με αποδεχθούν οι νέοι και να πετύχω τον σκοπό με το κατηχητικό» είπε ο ιερέας.

Όπως συμπλήρωσε «εμείς οι παπάδες, ευτυχώς όχι όλοι, έχουμε κάνει τεράστια εκκλησιαστικά εγκλήματα κατά της νεολαίας, έχουμε διώξει τους γονείς τους και κατά συνέπεια και τα παιδιά. Όταν θέλεις να τα μαζέψεις πίσω στην εκκλησία τότε θα πρέπει να πας εσύ στο μέρος που είναι για να τα μαζέψεις. Όταν κάναμε τις εκκλησίες δικαστήρια και κάναμε τον εαυτό μας δικαστή ένορκο εισαγγελέα και εκτελεστικό απόσπασμα προφανώς διώξαμε τον κόσμο από την εκκλησία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο παπά Παύλος ρωτήθηκε και για τις αντιδράσεις ιεραρχών και ιερέων σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων και απάντησε «η ιεραρχία διώχνει τον κόσμο από την εκκλησία, όχι η Εκκλησία. Η Εκκλησία είναι ο ίδιος ο Χριστός. Η Εκκλησία είναι μια τεράστια αγκαλιά με την προϋπόθεση της μετάνοιας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.