ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μητροπολίτης Σεραφείμ: «Oργανωμένο σχέδιο των ομοφυλόφιλων – Θέλουν να μας αλλοτριώσουν»

«Οι βουλευτές που θα το ψηφίσουν δεν θα τους δεχόμαστε, εκπίπτουν της χριστιανικής πίστεως»

Μητροπολίτης Σεραφείμ: «Oργανωμένο σχέδιο των ομοφυλόφιλων – Θέλουν να μας αλλοτριώσουν»

Δόθηκε στη δημοσιότητα η εγκύκλιος που διαβάστηκε σήμερα Κυριακή στους ναούς της χώρας αναφορικά με την ομόφωνη απόφαση της Ιεράς Συνόδου ότι διαφωνεί με τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και για ακόμα μία φορά ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ δεν χαρίστηκε στους πολιτικούς που το έφεραν και ετοιμάζονται να το ψηφίσουν.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, στον λόγο του μετά το ανάγνωσμα της εγκυκλίου, έκανε λόγο για “τεκτονισμό” και “Καμπάλα”, ενώ αναφέρθηκε και σε οργανωμένο σχέδιο των ομοφυλόφιλων προκειμένου να προωθήσουν τους εαυτούς τους.

“Ο διάβολος και τα μίσθατα όργανά του όπως ανέφερα, επιδιώκουν να μας καταστρέψουν και να μας αλλοιώσουν. Αντισταθείτε λοιπόν στη δαιμονική επίθεση”.

“Εάν αγαπάμε τα παιδιά, δεν θα τα βαπτίζουμε, γιατί; για να τους δώσουμε την δυνατότητα να καταλάβουν ότι αυτό που κάνουν οι κηδεμόνες τους είναι αμαρτία, είναι κακό. Για την εκκλησία είναι θανάσιμη διαγωγή, άρα λοιπόν τα παιδιά να μην επαναλάβουν τα λάθη των κηδεμόνων τους και να μην γίνουν και αυτά ομοφυλόφιλα” είπε αρχικά.

Κατέληξε, λέγοντας πως: “Είμεθα υπέρ του υγιούς ερωτισμού, είμαστε υπέρ του ερωτισμού που λέει ο Θεός: αγάπη, άνδρας και γυναίκα”.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων μετα το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεραφείμ απάντησε χωρίς περιστροφές και σε υψηλούς τόνους:

“Είναι διατάκτες και υπεργολάβοι, κανουν μια συγκεκριμένη δουλεια κατεπιταγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι βουλευτές που θα το ψηφίσουν δεν θα τους δεχόμαστε, εκπίπτουν της χριστιανικής πίστεως. ειναι προδοσία του Χριστού. Οι δυστυχείς καλύτερα να μην είχαν γεννηθεί θα πανε στην απώλεια αν δεν μετανοήσουν”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.