ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Θεοφάνια στον Πειραιά: Παρουσία του Αρχιεπισκόπου ο αγιασμός των υδάτων – Δείτε εικόνες

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Αλέξης Τσίπρας, ο υπ. Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, βουλευτές και πλήθος κόσμου

Θεοφάνια στον Πειραιά: Παρουσία του Αρχιεπισκόπου ο αγιασμός των υδάτων – Δείτε εικόνες

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας, Ιερώνυμου, και του Αλέξη Τσίπρα τελέστηκε η Θεία Λειτουργία των Θεοφανίων και ο Αγιασμός των Υδάτων στον Πειραιά.

Τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στον Πειραιά τέλεσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, ενώ το παρών έδωσαν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννης Τραγάκης και Νόνη Δούνια, η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης

theofaneia_peiraias___14_
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
theofaneia_peiraias___9_
theofaneia_peiraias_in__4_
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ
theofaneia_peiraias___8_
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης
theofaneia_peiraias___13_
Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης
theofaneia_peiraias_in__5_
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας
theofaneia_peiraias_in__6_
theofaneia_peiraias_in__2_
theofaneia_peiraias_in__3_

Τον Αγιασμό των Υδάτων πραγματοποίησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε μια λαμπρή τελετή στο λιμάνι του Πειραιά υπό την παρουσία δυο πυραυλάκατων του Πολεμικού Ναυτικού.

theofaneia_peiraias___15_
theofaneia_peiraias___16_
theofaneia_peiraias___17_
theofaneia_peiraias___18_

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής ο Αλέξης Τσίπρας σε δήλωσή τους προς τους δημοσιογράφους ευχήθηκε «να υπάρξει περισσότερο φως που το έχουμε ανάγκη ίδιως τα τελευταία χρόνια που περπατάμε στο σκοτάδι»

Στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα αφέθηκε, μάλιστα, ελεύθερο για συμβολικούς λόγους ένα περιστέρι συμβολίζοντας την παρουσία του Αγίου Πνεύματος.

theofaneia_peiraias___10_
theofaneia_peiraias___11_
theofaneia_peiraias___12_
theofaneia_peiraias___1_
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.