ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γέροντας Εφραίμ: «Ο βασιλιάς Κάρολος επικοινώνησε μαζί μου μετά τη διάγνωση με καρκίνο – Πιστεύω ότι θα το ξεπεράσει»

Οι επισκέψεις του 75χρονου μονάρχη στο Άγιο Όρος

Γέροντας Εφραίμ: «Ο βασιλιάς Κάρολος επικοινώνησε μαζί μου μετά τη διάγνωση με καρκίνο – Πιστεύω ότι θα το ξεπεράσει»

Ο γέροντας Εφραίμ, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων, αποκάλυψε πως είχε επικοινωνία με τον βασιλιά Κάρολο μετά τη διάγνωση του 75χρονου μονάρχη με καρκίνο.

«Ο Κάρολος έχει μέσα του μια πνευματική καλλιέργεια, ξέρει από την πνευματική ζωή», είπε ο γέροντας Εφραίμ, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» και πρόσθεσε: «Επικοινώνησε μαζί μου μετά τον καρκίνο, πιστεύω ότι θα το ξεπεράσει».

Οι επισκέψεις του βασιλιά Καρόλου στο Άγιο Όρος

Η πρώτη φορά που ταξίδεψε στην Ελλάδα επισήμως ο βασιλιάς ήταν στις 22 Νοεμβρίου 1998, 14 μήνες μετά τον τραγικό θάνατο της Νταϊάνας. Ο τότε διάδοχος του βρετανικού θρόνου ήταν επίσημος προσκεκλημένος του αείμνηστου Κωστή Στεφανόπουλου, Προέδρου της Δημοκρατίας από το 1995 ως το 2005.

Τότε επισκέφθηκε τη Μονή Βατοπαιδίου, όπου συναντήθηκε με τον Ηγούμενο Εφραίμ. Από τότε οι επισκέψεις του στον Άθω πύκνωσαν. Είναι χαρακτηριστικό ότι από την άνοιξη του 2003 ως τον Μάιο του 2004 επισκέφθηκε το Άγιο Όρος τρεις φορές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντοτε συνοδευόμενος από δύο συνήθως σωματοφύλακες και αρνούμενος ευγενικά την παρουσία Ελλήνων αξιωματούχων. Παράλληλα υπάρχει πάντα η εντολή να μένει μυστική η ταυτότητα του υψηλού επισκέπτη στο «Περιβόλι της Παναγιάς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.