Μητροπολίτης Αργολίδος για Αγ. Ισιδώρους: «Γονείς τους άκουσαν και πέθανε το παιδί τους»

Κάλεσε τους πιστούς να ρωτήσουν το παρελθόν του εφημέριου στα Χανιά και στην Πάρο

Μητροπολίτης Αργολίδος για Αγ. Ισιδώρους: «Γονείς τους άκουσαν και πέθανε το παιδί τους»

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος, Νεκτάριος άφησε αιχμές για το παρελθόν του εφημέριου των Αγίων Ισιδώρων και κάλεσε τους πιστούς «να ρωτήσουν το παρελθόν του στα Χανιά και στην Πάρο» ώστε να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Πληθαίνουν οι καταγγελίες στην Εκκλησία μετά την εγκύκλιο της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου που αναγνώστηκε σε όλους τους ναούς την Κυριακή που αφύπνιζε τους πιστούς για τους ψευδοπροφήτες που κυκλοφορούν εντός της Εκκλησίας. Ιεράρχες κάνουν λόγο «ότι η έκταση των θαυμάτων που επικαλούνται κάποιοι δεν δηλώνει Ορθόδοξο ήθος». Και λένε ότι «οι Άγιοι ανέστησαν νεκρούς αλλά δεν έκαναν θέατρο».

Ο μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος μίλησε ξανά για τους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό που «τάζουν» θαύματα.

«Αυτές τις ημέρες έχω δεχτεί πάρα πολλά τηλέφωνα και email από άγνωστους ανθρώπους οι οποίοι μιλούν για τα αντίθετα… με πήραν άνθρωποι από την Αμερική, από την Ευρώπη και έχω και τα ονόματά τους. Με πήραν από την Θεσσαλονίκη και μου λένε ότι είχαμε άρρωστο παιδί σταματήσαμε τη θεραπεία στο νοσοκομείο και κατεβήκαμε στους Αγίους Ισιδώρους και το παιδί πέθανε επειδή επιδεινώθηκε η κατάσταση του», τόνισε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος για την κατάσταση στους Αγίους Ισιδώρους.

«Πολλοί ιεράρχες ακόμη αλλά και πολλοί άνθρωποι μιλούν για μία απαράδεκτη κατάσταση», δήλωσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι το θέμα έχει μεταφερθεί στην Ιερά Σύνοδο», σημειώνοντας «έχει κουβεντιαστεί και κάποια στιγμή θα ανοίξουν τα χαρτιά για το συγκεκριμένο ζήτημα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταλήγοντας ο κ. Νεκτάριος άφησε αιχμές για το παρελθόν του εφημέριου των Αγίων Ισιδώρων καλώντας τους πιστούς «να ρωτήσουν το παρελθόν του π. Δημητρίου στα Χανιά και στην Πάρο», ενώ παράλληλα σημείωσε «δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό το πράγμα που γίνεται και δεν με αναπαύει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.