Η Παναγία αποκάλυψε γιατί είχαμε πόλεμο το 1940 στην Ελλάδα (βίντεο)

Η Παναγία αποκάλυψε γιατί είχαμε πόλεμο το 1940 στην Ελλάδα (βίντεο)

Όπως είναι γνωστό, η Παναγία μας εμφανίστηκε σε πολλούς στρατιώτες στο Βορειοηπειρωτικό Μέτωπο. Ένας απ’ αυτούς ήταν και ο ευλαβέστατος Ανθυπασπιστής τότε κ. Νικόλαος Γκάτζαρος, του οποίου η αναφορά για την εμφάνιση της Παναγίας είναι καταγεγραμμένη επίσημα στα Αρχεία του Ελληνικού Στρατού. Με δάκρυα συγκινήσεως μας διηγείται το θαυμαστό περιστατικό.

Είναι πολύ σημαντική η αναφορά του αυτή διότι η ίδια η Παναγία μας αποκαλύπτει τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ για τις οποίες Ο ΘΕΟΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ την κήρυξη αυτού του πολέμου στην Ελλάδα το 1940.

Επίσης αποκαλυπτική είναι η αναφορά της Παναγίας μας στην τελική νικηφόρο κατάληξη αυτού του πολέμου υπέρ των Ελλήνων, διότι ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΗΣ, όπως η ίδια αναφέρει…

Σύμφωνα με την επίσημη αναφορά λοιπόν του κ. Νικόλαου Γκάτζαρου λοιπόν, το περιστατικό συνέβη στις 3 Μαρτίου 1941 περί τις 8μμ, όταν μετέβη σε παρακείμενο του καταυλισμού, του Λόχου στον οποίο βρισκόταν, μικρό ύψωμα όπου συνάντησε την Παναγία μαυροφόρα και η οποία είπε στον ευλαβή ανθυπασπιστή τα εξής:

«Είμαι η Παναγία. Μη φοβάσαι, παιδί μου. Εγώ ενεφανίσθην να σου ειπώ ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΛΗΣΜΟΝΗΣΗΣ.

1)»Ο παρών πόλεμος εκηρύχθη απροκαλύπτως και αναιτίως υπό της Ιταλίας εναντίον της Ελλάδος, ΑΛΛΑ ΘΕΛΗΜΑΤΙ ΜΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΤΟΥΤΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ.

2)»Ο πόλεμος ούτος εκηρύχθη εναντίον της Ελλάδος, ίνα γνωρίση ο κόσμος ότι ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΙΣ ΤΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΚΑΘ’ ΗΝ ΥΒΡΙΖΕΝ, ΕΒΛΑΣΦΗΜΕΙ ΤΑ ΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΡΕΠΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΗ, ίνα μάθη ότι υπάρχει και προϊσταται μία ανωτέρα δύναμις, κυβερνώσα και διέπουσα τα πάντα και τους νόμους του Σύμπαντος, Ο ΘΕΟΣ, τρανότατα δε τεκμήρια της υπάρξεως ταύτης είναι τα συχνά θαύματα των Αγίων της Εκκλησίας του Χριστού.

3)»Έδει να μάθη ο κόσμος ότι ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ.

«Ανάφερε λοιπόν ταύτα και εγγράφως εις τον Διοικητήν σου, ίνα μη πτοηθή προ ουδενός κωλύματος, καθότι ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΝ ΜΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.