ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ρώσος κληρικός: «Βγείτε στους δρόμους πριν σας αναγκάσει η πείνα – Μην φοβάστε την αστυνομία»

Ρώσος κληρικός: «Βγείτε στους δρόμους πριν σας αναγκάσει η πείνα – Μην φοβάστε την αστυνομία»

Κάλεσμα στον κόσμο να βγει έξω και να δουλέψει έκανε ο Ρώσος κληρικός Ρομάνοφ, υποστηρίζοντας ότι αν δεν το κάνει τότε θα πρέπει να προετοιμαστεί για πείνα.

Ρώσος κληρικός της επισκοπής του Αικατερίνμπουργκ, εξομολογητής της Κεντρικής Ουραλιακής Μονής στο όνομα της Εικόνας της Μητέρας του Θεού, ο Σεγκμέν Σέργυ (Ρομάνοφ) καταδίκασε τους υποστηρικτές της «παράνομης απομόνωσης» και το κλείσιμο εκκλησιών με το πρόσχημα της καταπολέμησης της κορωνοϊού. Ο ιερέας χαρακτήρισε την ίδια την επιδημία εφεύρεση δειλών αθεϊστών.

«Ο επικεφαλής της Εκκλησίας είναι ο Χριστός και καμία δύναμη, είτε πολιτική είτε θρησκευτική, δεν μπορεί να κλείσει εκκλησίες και μοναστήρια … Υπό την πίεση των αθεϊστικών αρχών, η πνευματική μας ηγεσία, μαζί με τους προδρόμους του Αντίχριστου, κλείνει τις εκκλησίες, αναφερόμενη στην ψευδο-πανδημία, που καλύπτει τη δειλία τους», είπε.

Έκανε λόγο για «πνευματική λέπρα», ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση με το νησί της Σπιναλόγκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Βγείτε στους δρόμους, μην φοβάστε ούτε την αστυνομία ούτε τη Ρωσική Φρουρά! Έχουν και οι ίδιες οικογένειες και παιδιά. Πρέπει να φυτέψεις πατάτες, ψωμί, λαχανικά, πριν η πείνα σε αναγκάσει να βγεις στους δρόμους, αλλά τότε θα είναι πολύ αργά. Είναι απαραίτητο να προετοιμαστείτε για το χειμώνα την άνοιξη. Πηγαίνετε στους ναούς, δεν είστε υπό των αρχόντων αλλά υπό τον Θεό!», είπε ο π. Σέργιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.