ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κοσμάς ο Αιτωλός και οι δύο Πασχαλιές: Τι είχε πει για τα μελλούμενα ο γέροντας της Ορθοδοξίας;

Το 2020 είχαμε δύο φορές Ανάσταση

Κοσμάς ο Αιτωλός και οι δύο Πασχαλιές: Τι είχε πει για τα μελλούμενα ο γέροντας της Ορθοδοξίας;

Το 2020 είχαμε δύο φορές Ανάσταση μία η κανονική στις 18 προς 19 Απριλίου, κεκλεισμένων των θυρών λόγω κορωνοϊού και μια στις 26 Μαΐου.

Όλοι λοιπόν είχαμε αναλογιστεί την Προφητεία αυτή του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός (1714-1779) είχε προφητέψει το εξής για τα έσχατα χρόνια: «Τό ποθούμενον θά ἔρθη ὅταν θαρθοῦν δύο πασχαλιές μαζί».

Σχετικά με το ποθούμενο της Προφητείας: το ποθούμενο αυτό συνδέεται με όλες τις άλλες προφητείες για τα γεγονότα που θα ξεκινήσουν και που θα καταλήξουν στο να μας παραδοθεί πάλι η Κωνσταντινούπολη σε μας τους Έλληνες και να ξαναλειτουργήσει η Αγιά Σοφιά.

Όσοι έχουν μελετήσει τις Προφητείες των εσχάτων χρόνων που έχουν ειπωθεί και γραφτεί από Αγίους Πατέρες της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας για την Ελλάδα και την Τουρκία, αλλά και για τον Γ’ Παγκόσμιο πόλεμο, θα γνωρίζουν οτι δεκάδες Άγιοι, από τον 3ο αιώνα μ.Χ. μέχρι και σήμερα, αναφέρονται σε μια σειρά γεγονότων που έχει ως εξής:

– Ελληνοτουρκικός πόλεμος: Θα είναι  μικρής διάρκειας ίσως και ολίγων ημερών.

– Ρωσοτουρκικός πόλεμος.

– Καταστροφή και διάλυση της Τουρκίας

 – Γ΄ΠΠ

– Παράδοση στην Ελλάδα της Πόλης και των χαμένων πατρίδων

– Αναλαμπή της Ορθοδοξίας για 3 με 4 δεκαετίες με κήρυξη του Ευαγγελίου σε όλο τον κόσμο

– Παγκόσμια βασιλεία του αντίχριστου για 3,5 έτη.

– Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου μας  Ιησού Χριστού

– Τέλος του παρόντος κόσμου (σ.σ. και ίσως η αρχή του επόμενου)

– Αιώνια Βασιλεία του Θεού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια το πρόβλημα σε όλη την αλυσίδα των γεγονότων αυτών είναι βέβαια ο Γ΄ΠΠ. Εάν υπάρξει τέτοιο καταστροφικό  γεγονός η χρήση των πυρηνικών όπλων θα είναι βεβαία. Θα επιζήσει μετά από ένα τέτοιο γεγονός ο άνθρωπος, ή όλα θα τελειώσουν εκεί είναι το ερώτημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.