ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Tην Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών του Χριστού η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει το τζαμί στο Βοτανικό

Tην Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών του Χριστού η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει το τζαμί στο Βοτανικό

Λίγο πριν το Πάσχα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του τεμένους στον Βοτανικό, καθώς το έργο θα έχει παραδοθεί ολοκληρωμένο έως τις 10 Απριλίου.

Δηλαδή πριν την Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών του Χριστού η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έκρινε ότι πρέπει να προκληθεί το θρησκευτικό αίσθημα της Ορθόδοξης Ελλάδας με εγκαίνια τζαμιού την ίδια στιγμή που ο Ρ.Τ.Ερντογάν απειλεί σχεδόν κάθε ημέρα ότι θα ξανακάνει τζαμί την Αγία Σοφία και ότι θα μετονομάσει την Κωνσταντινούπολη σε… Ισλάμ Μπολ!

Δεν έχουν επίγνωση ούτε των χρονικών συγκυριών

Στην πρωτεύουσα λειτουργούν παράνομα 74 τζαμιά, στην Κρήτη 4, στη Θεσσαλονίκη 2, ενώ παράνομα τεμένη υπάρχουν και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας..

Στην Αθήνα κατοικούν 250.000 μουσουλμάνοι που προσφεύγουν σε παράνομα τζαμιά, που ουδείς ελέγχει από πού χρηματοδοτούνται και τι ρόλο παίζουν οι ιμάμηδες που λειτουργούν σε αυτά.

Το τέμενος θα διοικείται από επταμελή Διοικούσα Επιτροπή που αποτελείται από δυο εκπροσώπους του υπουργείου Παιδείας, έναν εκπρόσωπο του υπουργείου Οικονομικών, δυο εκπροσώπους του δήμου Αθηναίων και δυο εκπροσώπους των μουσουλμανικών οργανώσεων της Αθήνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επικεφαλής είναι ο προϊστάμενος της διεύθυνσης θρησκευτικής διοίκησης του υπουργείου Παιδείας Κωνσταντίνος Πιτταδάκης. Το Προεδρικό Διάταγμα, μάλιστα, που μετατρέπει σε Οργανισμό την Διοικούσα Επιτροπή έχει εγκριθεί από το ΣτΕ και βρίσκεται στο τελικό στάδιο των υπογραφών. Σημειώνεται ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να ικανοποιήσει το αίτημα της Τουρκίας να κατασκευαστεί μιναρές στο τέμενος του Βοτανικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.