ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πάπας Φραγκίσκος: «Παύσατε πυρ – Ο πόλεμος αποτελεί πάντα ήττα»

«Ας μην εγκαταλείψει κανείς τις προσπάθειες με στόχο να σιγήσουν τα όπλα»

Πάπας Φραγκίσκος: «Παύσατε πυρ – Ο πόλεμος αποτελεί πάντα ήττα»

Ο πάπας Φραγκίσκος, μιλώντας νωρίτερα σήμερα Κυριακή (29/10) στους συγκεντρωμένους πιστούς, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, έκανε αναφορά στην κατάσταση στην Μέση Ανατολή, τονίζοντας πως «ο πόλεμος αποτελεί πάντα, μα πάντα, ήττα».

Όπως χαρακτηριστικά, ανέφερε:

«Ευχαριστώ όλους όσοι πήραν μέρος στην ημέρα προσευχής και νηστείας για την ειρήνη, την περασμένη Παρασκευή. Ας προσευχηθούμε για την Ουκρανία, για την σοβαρή κατάσταση στην Παλαιστίνη, στο Ισραήλ και σε άλλες περιοχές του πλανήτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Γάζα, ιδίως, ας αφεθούν περιθώρια για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας και για να απελευθερωθούν άμεσα οι όμηροι. Ας μην εγκαταλείψει κανείς τις προσπάθειες με στόχο να σιγήσουν τα όπλα. Λέμε όλοι μας: αδελφοί και αδελφές, σταματήστε, παύσατε πυρ. Ο πόλεμος αποτελεί πάντα, μα πάντα, ήττα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.