ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Μπογιατίου

Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Μπογιατίου

Οι ασφαλτικές εργασίες στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μπογιατίου (Αγίου Στεφάνου) αναμένεται να επιφέρουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τις επόμενες ημέρες.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου από τις 21:00 έως τις 06:00 της επόμενης, θα ισχύσει αποκλεισμός της λωρίδας επιβράδυνσης καθώς και του κλάδου εξόδου του Α/Κ Μπογιατίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, σύμφωνα με ανακοίνωση της «Νέας Οδού».

Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Μπογιατίου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον γειτονικό Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης και μέσω του παράπλευρου δικτύου να οδηγούνται έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Μπογιατίου.

«Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, η εταιρεία «ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.