Η Βενεζουέλα δεν θα τελειώσει έτσι εύκολα...

Σε ασφαλές αγκυροβόλιο βρίσκεται το φορτηγό πλοίο που παρουσίασε χθες μηχανική βλάβη στην Άνδρο

Σε ασφαλές αγκυροβόλιο βρίσκεται το φορτηγό πλοίο που παρουσίασε χθες μηχανική βλάβη στην Άνδρο

Σε ασφαλές αγκυροβόλιο 0,5 ναυτικά μίλια βόρεια της Άνδρου έχει καταπλεύσει το φορτηγό πλοίο με σημαία Παναμά, που από χθες το πρωί είναι ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή λόγω μηχανικής βλάβης.

Κοντά στο πλοίο για λόγους ασφαλείας βρίσκεται ρυμουλκό, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες για αποκατάσταση της βλάβης.

Το πλοίο, με σημαία Παναμά, μεταφέρει ξυλεία και είχε αναχωρήσει από την Τουρκία με προορισμό την Τυνησία, με 20 άτομα πλήρωμα (12 Τούρκους και 8 Ουκρανούς ναυτικούς).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.