ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χάος στο μετρό της Αθήνας κατά την πρεμιέρα του… περίφημου Δακτυλίου

Χάος στο μετρό της Αθήνας κατά την πρεμιέρα του… περίφημου Δακτυλίου

Εν μέσω κορωνοϊού και ενώ άπαντες καλούν τους πολίτες να προστατευτούν, η κυβέρνηση έθεσε σε εφαρμογή σήμερα τον Δακτύλιο, που έφερε απίστευτο συνωστισμό σε όλες τις γραμμές του μετρό.

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν από το πρωί στιγμιότυπα από τον συνωστισμένο κόσμο στο μετρό του Συντάγματος.

Εκατοντάδες άνθρωποι, βρίσκονται ο ένας κυριολεκτικά πάνω στον άλλο, περιμένουν τον συρμό να σταματήσει για να μπουν μαζικά, ίδια εικόνα και σαν βαγόνια με τους επιβάτες σαν τις «σαρδέλες».

Οι εικόνες αυτές εκθέτουν ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση που μετά από ενάμιση χρόνο πανδημίας έχει ξεχάσει τις συγκοινωνίες.

Η έλλειψη ουσιαστικών μέτρων και η μη πρόσθεση επιπλέον δρομολογίων οδήγησε ξανά στην μετ’ εμποδίων μετακίνηση των επιβατών που λόγω δακτυλίου ήταν αναμενόμενο ότι θα ήταν περισσότεροι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χαρακτηριστική είναι ανάρτηση του ο Σπύρου Ρεβύθη, προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών. «Τα λόγια είναι περιττά. Όταν οι υπεύθυνοι λένε στις εφημερίδες ότι δεν υπάρχει συνωστισμός;; Πρέπει να το σεβόμαστε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.