Πρώτα θα ολοκληρωθεί η καταγραφή όλων των οχημάτων από τις αρμόδιες αρχές.

Η Αττική Οδός, με επίσημη ανακοίνωσή της, έκανε γνωστό πως θα καταβάλει το ποσό των 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο όχημα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, για την όλη διαδικασία θα ακολουθήσει ανακοίνωση κι αφού ολοκληρωθεί η καταγραφή όλων των οχημάτων από τις αρμόδιες αρχές.

Η εταιρεία επισημαίνει ότι αφού ολοκληρωθούν οι διαδικασίες απεγκλωβισμού, θα πάρει θέση αναφορικά με τα πρωτόγνωρα γεγονότα και θα αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Αττική Οδός ενημερώνει ότι σε συνέχεια της πρωτόγνωρης και έντονης χιονοκαταιγίδας που σημειώθηκε χθες στην Αττική και με αίσθημα έμπρακτης συμπαράστασης απέναντι στους οδηγούς και συνεπιβάτες τους που δοκιμάστηκαν στους οδικούς άξονες της Αττικής Οδού, πρόκειται να διαθέσει παροχή ύψους 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο όχημα. Οι τεχνικές λεπτομέρειες της διαδικασίας θα ανακοινωθούν σε δεύτερο χρόνο, εφόσον ολοκληρωθεί η καταγραφή όλων των οχημάτων από τις αρμόδιες αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι και αυτή την ώρα οι άνθρωποι της Αττικής Οδού επιχειρούν, μαζί με την Αστυνομία, τον Στρατό και την Πυροσβεστική, στους οποίους εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας, προκειμένου να απεγκλωβιστούν και τα τελευταία οχήματα με τους επιβάτες τους, με ασφάλεια, υπό ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων. Μετά και τον απεγκλωβισμό του τελευταίου οδηγού η εταιρεία θα τοποθετηθεί για τα γεγονότα και τις ευθύνες που αναλογούν στον κάθε εμπλεκόμενο φορέα».