Εξανέστη ο Ανεστίδης...

Δεμένα τα πλοία σε Κεφαλλονιά και Ιθάκη λόγω της κακοκαιρίας «Ιανός»

Δεμένα τα πλοία σε Κεφαλλονιά και Ιθάκη λόγω της κακοκαιρίας «Ιανός»

Δεμένα θα παραμείνουν σήμερα, τα πλοία που εκτελούν τα δρομολόγια Κεφαλλονιά-Κυλλήνη και Ιθάκη-Σάμη-Πάτρα, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ακτοπλοϊκής εταιρείας Levante Ferries «για τα δρομολόγια, αύριο 18/09, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση της εταιρείας». Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί ότι κλείνει και ακτοπλοϊκή γραμμή με της Ζακύνθου με την Κυλλήνη, ενώ και τα σχολεία στο νησί δεν θα λειτουργήσουν.

Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία «Ιανός»

Η κακοκαιρία «Ιανός» φέρνει στην Ελλάδα μεσογειακό κυκλώνα και ήδη έχει σημάνει συναγερμός στην Πολιτική Προστασία. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών και των μετεωρολόγων η κακοκαιρία «Ιανός» θα χτυπήσει από σήμερα τη Ζάκυνθο, την Κεφαλλονιά, την Ιθάκη, τη Μεσσηνία, την Ηλεία, την Αχαΐα, την Αργολίδα, την Αρκαδία, τη Βοιωτία, την Αιτωλοακαρνανία, τη Φωκίδα, την Εύβοια αλλά και την Αττική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.