Ο Ν.Τραμπ για να μείνει στην ιστορία με θετικό τρόπο θα πρέπει να θυμάται μια φράση των αρχαίων Ελλήνων: «Μηδέν άγαν»...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας λόγω έργων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας λόγω έργων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας, λόγω εκτέλεσης προγραμματισμένων εργασιών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, από τις 23:00 της 17ης Φεβρουαρίου έως τις 5:00 της 18ης Φεβρουαρίου θα υπάρχει ολικός αποκλεισμός κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητόδρομου, στο τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Στέρνας και του ανισόπεδου κόμβου Τρίπολης Βόρεια.

Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους ανισόπεδους κόμβους Στέρνας, Νεοχωρίου, Αρτεμισίου και Τρίπολης Βόρεια και ταυτόχρονα η κίνηση των οχημάτων θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης-Άργους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.