
«Πανικός» γίνεται τις τελευταίες μέρες στα πρακτορεία μεταφοράς εμπορευμάτων τις τελευταίες ημέρες.
Ιδιοκτήτες καφέ και εστιατορίων προετοιμάζονται πυρετωδώς προκειμένου να υποδεχθούν πάλι από τη Δευτέρα του Πάσχα (3/5) πελάτες, ενώ προμηθεύονται πρώτες ύλες για την «πρεμιέρα». Σημειώνεται ότι τα καταστήματα της εστίασης παρέμεναν κλειστά για 6 μήνες.
Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε η ομάδα του Up Stories η οποία πέταξε πάνω από την Ορφέως και Αγίας Άννης στο Αιγάλεω, την διασταύρωση Γολγοθά για κάθε επαγγελματία οδηγό. Εκεί υπάρχουν
Βίντεο: Δείτε την απίστευτη κίνηση από ψηλά
Όπως φαίνεται από το βίντεο τα φορτηγά πηγαινοέρχονται συνεχώς, ενώ σύμφωνα με την ομάδα του Up Stories οι οδηγοί παρέμεναν κατά διαστήματα ακινητοποιημένοι για πάνω από μισή ώρα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.