ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Από ρούχα και τηλέφωνα… μέχρι δονητή και φωτόσπαθο – Όσα ξεχνούν πελάτες μέσα στα ταξί Uber

Οι οδηγοί βρίσκονται πολλές φορές προ εκπλήξεων

Από ρούχα και τηλέφωνα… μέχρι δονητή και φωτόσπαθο – Όσα ξεχνούν πελάτες μέσα στα ταξί Uber

Η Uber Technologies Inc, δημοσίευσε τον ετήσιο κατάλογο αντικειμένων που ξεχνούν οι επιβάτες στα οχήματα, αποκαλύπτοντας ότι οι οδηγοί βρίσκονται πολλές φορές προ εκπλήξεων.

Τα ρούχα, τα τηλέφωνα, τα κλειδιά και τα πορτοφόλια βρέθηκαν για άλλη μια φορά στην κορυφή της λίστας των ξεχασμένων αντικειμένων στα Uber, αλλά όπως πάντα, οι επιβάτες άφηναν πίσω τους και μοναδικά και μερικές φορές αρκετά ασυνήθιστα αντικείμενα.

Τα 10 αντικείμενα που ξεχνούν πιο συχνά στα Uber:

  1. Ρούχα
  2. Τηλέφωνα
  3. Σακίδια και τσάντε
  4. Πορτοφόλια
  5. Ακουστικά
  6. Κοσμήματα
  7. Κλειδιά
  8. Βιβλία
  9. Laptops
  10. Ρολόγια

Σε άλλη λίστα, η Uber αποκαλύπτει τα πιο απίθανα αντικείμενα που έχουν εντοπίσει οι οδηγοί στα οχήματα.

Κάποιος έχει ξεχάσει το κατοικίδιό του, άλλος ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι Ντάνι ΝτεΒίτο, ενώ άλλος έναν εκτυπωτή και έναν δονητή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη λίστα των 50 ασυνήθιστων αντικειμένων συμπεριλαμβάνονται, ένα φωτόσπαθο, ένα loafer Gucci, ψεύτικο δόντι και μια καρφίτσα με τον Χριστό να κρατά ένα κομμάτι πίτσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.