ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Ποιους να αποφύγετε (χάρτης)

Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Ποιους να αποφύγετε (χάρτης)

Αυξημένη είναι η κίνηση που καταγράφεται το πρωί της Τετάρτης στους δρόμους της Αττικής, καθώς η κακοκαιρία «Άριελ» έκανε πολλούς να επιλέξουν τα οχήματα τους προκειμένου να κινηθούν στην πρωτεύουσα.

Τα σημαντικότερα προβλήματα στην κίνηση καταγράφονται στη λεωφόρο Κηφισού με τα αυτοκίνητα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο.

Στην κάθοδο η κίνηση ξεκινά από το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι την Πέτρου Ράλλη ενώ στην άνοδο η κίνηση είναι αυξημένη στο τμήμα από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό τόσο στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα όσο και από Μεταμόρφωση μέχρι Ηράκλειο στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

Κίνηση και σε Μεσογείων, Κηφισίας, Λιμάνι Πειραιά, Κατεχάκη στον Καρέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
kinisi-tetarti
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.