ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Διακοπή κυκλοφορίας στον Ηλεκτρικό: Αυτοκίνητο έπεσε στα κάγκελα & κρέμεται στον αέρα – Απεγκλωβίστηκαν οι επιβάτες

Εκείνη τη στιγμή από το σημείο διερχόταν συρμός, ο οποίος και σταμάτησε αμέσως

Διακοπή κυκλοφορίας στον Ηλεκτρικό: Αυτοκίνητο έπεσε στα κάγκελα & κρέμεται στον αέρα – Απεγκλωβίστηκαν οι επιβάτες

Πανικός επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου 1η Οκτωβρίου στον Ηλεκτρικό κοντά στον σταθμό στην Κηφισιά, όταν ένα ΙΧ προσέκρουσε στα προστατευτικά κάγκελα που χωρίζουν το δρόμο από τις σιδηροδρομικές ράγες.

Από την πρόσκρουση τα κάγκελα έπεσαν πάνω στις ράγες του Ηλεκτρικού με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος εκτροχιασμού του τρένου.

Εκείνη τη στιγμή από το σημείο διερχόταν συρμός, ο οποίος και σταμάτησε αμέσως.

Μάλιστα, με τον κίνδυνο το αυτοκίνητο να πέσει στο κενό και επομένως πάνω στην οροφή του συρμού, δόθηκε διαταγή αμέσως να εκκενωθούν οι συρμοί του σταματημένου τρένου.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το όχημα οδηγούσε ένας νεαρός, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, όταν ένα άλλο αυτοκίνητο, του έκλεισε το δρόμο, με αποτέλεσμα να καρφωθεί πάνω στα κάγκελα που χωρίζουν τον δρόμο από τις γραμμές του Ηλεκτρικού.

Μάλιστα, αυτά τα κάγκελα θεωρείται ότι του έσωσαν τη ζωή, καθώς μετά υπήρχε ένα μεγάλο κενό περίπου τριών μέτρων, όπου βρίσκονται οι γραμμές του Ηλεκτρικού και από τις οποίες διέρχονται οι συρμοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, οι πολίτες που έσπευσαν να βοηθήσουν είδαν το μικρό αυτοκίνητο να κρέμεται στο κενό, έτοιμο να πέσει στις γραμμές του Ηλεκτρικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.