ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εκτροχιάστηκε αμαξοστοιχία έξω από τη Νέα Ζίχνη Σερρών – Εκτελούσε το δρομολόγιο Δράμα – Θεσσαλονίκη

Η κυκλοφορία στη γραμμή δεν έχει αποκατασταθεί

Εκτροχιάστηκε αμαξοστοιχία έξω από τη Νέα Ζίχνη Σερρών – Εκτελούσε το δρομολόγιο Δράμα – Θεσσαλονίκη

Επιβατικό τρένο εκτροχιάστηκε νωρίς το πρωί έξω από τη Λευκοθέα, πριν από τη Νέα Ζίχνη Σερρών.

Η αμαξοστοιχία 1631 εκτελούσε το δρομολόγιο Δράμα – Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο προϊστάμενος Υποστήριξης Κυκλοφορίας του ΟΣΕ Μακεδονίας – Θράκης, Χρήστος Τούρτας «εκτροχιάστηκε το πρώτο φορείο, οι δύο πρώτοι τροχοί, ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε και οι δύο επιβάτες μεταφέρθηκαν στη Νέα Ζίχνη και στις Σέρρες».

Η κυκλοφορία στη γραμμή δεν έχει αποκατασταθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχει πάει στο σημείο αμαξοστοιχία βοηθείας προκειμένου να αποκαταστήσει το τρένο επί της γραμμής», σημείωσε ο κ. Τούρτας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο δεν χρειάστηκε απεγκλωβισμός αλλά συνδρομή για τη μεταφορά καθώς η περιοχή ήταν σχετικά δύσβατη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.