ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επί πληρωμή η έξοδος από το «Ελ.Βενιζέλος»: Πόσο θα κοστίζει πλέον η διέλευση και στάθμευση των οχημάτων (βίντεο)

Μπήκαν οι μπάρες στο αεροδρόμιο

Επί πληρωμή η έξοδος από το «Ελ.Βενιζέλος»: Πόσο θα κοστίζει πλέον η διέλευση και στάθμευση των οχημάτων (βίντεο)

Μια… δυσάρεστη έκπληξη αντιμετωπίζουν τις τελευταίες ημέρες οι ταξιδιώτες και οι συνοδοί τους που επισκέπτονται το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Σπάτα, καθώς τοποθετήθηκε αυτόματο σύστημα ανακλινόμενων μπαρών.

«Από τις 7 Ιουνίου έχουν τεθεί σε ισχύ μπάρες εισόδου στο αεροδρόμιο» επισήμανε η ρεπόρτερ τηλεοπτικής εκπομπής που βρέθηκε στο σημείο, προσθέτοντας ότι «η διέλευση για τα πρώτα δέκα λεπτά είναι δωρεάν».

Πρόκειται για ένα μέτρο που έχει γίνει γνωστό από τον περασμένο μήνα.

Πιο γρήγοροι οι… αποχαιρετισμοί πλέον στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» ανέφερε ότι το κόστος μετά το πρώτο δεκάλεπτο είναι 5 ευρώ.

Με την τιμή να ανεβαίνει κλιμακωτά, η διοίκηση του «Ελευθέριος Βενιζέλος» αποφάσισε ότι η χρέωση τιμολόγησης μετά το πρώτο εικοσάλεπτο να είναι 1 ευρώ ανά λεπτό και αν ο οδηγός ξεπεράσει τη μια ώρα παραμονής τότε το όχημα το παίρνει γερανός.

Όπως τόνισε η πληρωμή γίνεται στην έξοδο ενώ υπάρχει πάντα και η λύση του πάρκινγκ, μικρής ή μεγάλης διάρκειας, όπου τη τιμολόγηση είναι φθηνότερη και το πρώτο εικοσάλεπτο παραμονής δωρεάν.

Η αλλαγή αυτή έγινε για να μην παρατηρείται συνωστισμός στο χώρο αφίξεων και αναχωρήσεων.

Το αυξημένο κόστος επηρεάζει και τα βανάκια που εξυπηρετούσαν ταξιδιώτες καθημερινά από τους χώρους στάθμευσης εκτός αεροδρομίου καθώς πλέον η τρίτη διέλευση και παραμονή διάρκειας 10 λεπτών, εντός της ίδιας ημέρας, κοστίζει 5 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.