ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Celestyal Cruises καταργεί τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης για το 2022

Θα εξακολουθεί να απαιτεί σε όλους τους επιβάτες της να υποβάλλονται σε προληπτική εξέταση κορωνοϊού

Η Celestyal Cruises καταργεί τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης για το 2022

 Η ελληνική εταιρεία κρουαζιέρας Celestyal Cruises, ανακοίνωσε την άμεση κατάργηση της απαίτησης προσκόμισης πιστοποιητικών πλήρους εμβολιασμού και νόσησης Covid-19 για το υπόλοιπο του 2022.

Η εταιρεία ωστόσο αναφέρει ότι για να εξασφαλίσει μια άνετη και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, θα εξακολουθεί να απαιτεί σε όλους τους επιβάτες της να υποβάλλονται σε προληπτική εξέταση κορωνοϊού πριν από το ταξίδι τους.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίζονται ώστε να επιτραπεί η επιβίβαση είναι είτε πιστοποιητικό αρνητικής εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου SARS-CoV-2 (Rapid) που έχει διενεργηθεί έως 48 ώρες πριν την επιβίβαση ή πιστοποιητικό αρνητικής μοριακής εξέτασης SARS-CoV-2 (PCR) που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν την επιβίβαση.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, οι επιβάτες σε όλες τις κρουαζιέρες της Celestyal, που θα ξεκινήσουν από τις 2 Μαρτίου του 2023, δεν θα χρειάζεται να προσκομίσουν πιστοποιητικό ελέγχου πριν την επιβίβαση ή πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, εκτός και απαιτηθεί από τοπικούς κανονισμούς.

Όλα τα μέλη του πληρώματος της Celestyal θα συνεχίσουν να είναι πλήρως εμβολιασμένα, ενώ η εταιρεία ενθαρρύνει όλους τους επιβάτες ηλικίας 12 ετών και άνω να εμβολιαστούν πλήρως.

«Η υγεία και η ασφάλεια των επιβατών μας, του πληρώματος και των προορισμών που επισκεπτόμαστε, αποτελεί προτεραιότητά μας και συνεχίζουμε να παρακολουθούμε και να προσαρμοζόμαστε στην κατάσταση όπως εξελίσσεται παγκοσμίως», δήλωσε ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal Cruises, κ. Leslie Peden. Συμπληρώνοντας ανέφερε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το πλήρωμά μας θα συνεχίσει να τηρεί τα αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας της εταιρείας που βασίζονται στις πιο πρόσφατες απαιτήσεις των ελληνικών υγειονομικών αρχών καθώς και στις οδηγίες του European Healthy Gateways και της CLIA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.