ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας – Πού έχει μποτιλιάρισμα (χάρτης)

Ποιους δρόμους να αποφύγετε

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας – Πού έχει μποτιλιάρισμα (χάρτης)

Αρκετά αυξημένη είναι η κίνηση για ακόμη ένα πρωινό σε αρκετές λεωφόρους της Αττικής.

Στην κάθοδο του Κηφισού η κίνηση ξεκινά από την Κηφισιά και συνεχίζεται μέχρι τις Τρεις Γέφυρες ενώ στην άνοδο μποτιλιάρισμα παρατηρείται από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Καθυστερήσεις υπάρχουν και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς το Αεροδρόμιο από τον κόμβο Μεταμόρφωσης προς τον κόμβο Κηφισίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι στις 8:30 είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ στην πλατεία Μαβίλης προς το υπουργείο Υγείας στην οδό Αριστοτέλους στο κέντρο της Αθήνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.