ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αττική Οδός: Πόσες μέρες θα χρειαστούν για να ανοίξει πάλι και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία;

Τι θα γίνει όταν οι υπόλοιποι δρόμοι ξεπαγώσουν και μία από τις βασικές οδικές αρτηρίες βρίσκεται ακόμη στην κατάψυξη;

Αττική Οδός: Πόσες μέρες θα χρειαστούν για να ανοίξει πάλι και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία;

Η κακοκαιρία «Ελπίς» επιβεβαίωσε πως η χώρα μας δεν ήταν έτοιμη να αντιδράσει σωστά σε έντονες χιονοπτώσεις και χιονοκαταιγίδες.

Εκατοντάδες συμπολίτες μας βρέθηκαν εγκλωβισμένοι σε έναν από τους πιο σύγχρονους αυτοκινητόδρομους της χώρας μας με τους υπεύθυνους να αποδεικνύεται πως δεν είχαν τις γνώσεις ή τα ανακλαστικά για να διαχειριστούν την κατάσταση. Το αποτέλεσμα το γνωρίζουμε όλοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό που δεν ξέρουμε με βεβαιότητα είναι πότε θα ανοίξει πάλι η Αττική Οδός. Θα ανοίξει αύριο; Σε μία ή δύο μέρες; Πόσο χρόνο χρειάζεται για να απομακρυνθούν τα σκεπασμένα από χιόνι αυτοκίνητα; Πόσο για να καθαριστεί εντελώς το οδόστρωμα και λόγω των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών να μην έχουμε φαινόμενα μαύρου πάγου; Για να δούμε, αν αυτή τη φορά θα υπάρξει μια σωστή αντίδραση…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.