ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

750 κάμερες στους δρόμους της Αττικής για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού και των παραβάσεων

Στον σχεδιασμό και η αντιμετώπιση των παραβατών με σκληρά μέτρα

750 κάμερες στους δρόμους της Αττικής για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού και των παραβάσεων

Έρχεται νέος σχεδιασμός από την ΕΛ.ΑΣ. που προβλέπει τοποθέτηση 750 καμερών σε όλη την Αττική με σκοπό να αντιμετωπιστούν περιστατικά τροχαίων παραβάσεων και να ρυθμιστεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Για το θέμα της κίνησης που επηρεάζει την καθημερινότητα όλων των πολιτών του Λεκανοπεδίου το σχέδιο προβλέπει ενίσχυση της παρουσίας της Τροχαίας στους δρόμους για να περιορίσει το φαινόμενο τόσο της καταπάτησης της ΛΕΑ αλλά και το πρόβλημα με τις κόντρες. Στον σχεδιασμό υπάρχει και η αντιμετώπιση των επαναλαμβανόμενα παραβατών με σκληρά μέτρα, όπως η αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας σε όσους παρανομούν επανειλημμένα.

Νωρίτερα σήμερα στην ΕΡΤ, ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε σε ένα σχέδιο για την αντιμετώπιση του μποτιλιαρίσματος στον Κηφισό με ενίσχυση της παρουσίας αστυνομικών με μηχανές αλλά και γερανούς. Οι λόγοι που οδηγούν σε μποτιλιάρισμα στον Κηφισό πολλοί, αλλά ένα στοιχείο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον: Από τον Δεκέμβριο του 2021 έως τον Δεκέμβριο του 2022, καταγράφηκαν 90 περιστατικά με βλάβες -μόνο στον Κηφισό- κάθε μήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον σχεδιασμό της ΕΛΑΣ υπάρχει και η αναβάθμιση των Κέντρων Επιχειρήσεων στη ΓΑΔΑ και στην Κατεχάκη, ενώ υπάρχει και ο στόχος είναι να αναπτυχθούν 750 σταθερές κάμερες στην Αττική, τόσο για την αντιμετώπιση ζητημάτων τροχαίας, όσο και για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.