ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αεροσυνοδός αποκαλύπτει: Αυτός είναι ο λόγος που κάποιες αεροπορικές δεν διαθέτουν στη σειρά των θέσεων τον αριθμό «13»

«Σε πολλούς πολιτισμούς, ο αριθμός 13 συνδέεται με κακή τύχη».

Αεροσυνοδός αποκαλύπτει: Αυτός είναι ο λόγος που κάποιες αεροπορικές δεν διαθέτουν στη σειρά των θέσεων τον αριθμό «13»

Γνωρίζατε πως υπάρχουν κάποιες αεροπορικές εταιρείες οι οποίες δεν διαθέτουν στη σειρά των θέσεων τον αριθμό «13»;

Μία αεροσυνοδός, η Henny Lim, εξηγεί μέσα από το TikTok τον λόγο της «εξαφάνισής» του «13».

Όπως λέει και η ίδια «σε πολλούς πολιτισμούς, ο αριθμός 13 συνδέεται με κακή τύχη».

Γι’ αυτό, οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες προτιμούν να αποφεύγουν να τροφοδοτήσουν τις δεισιδαιμονίες των πελατών τους, αφαιρώντας τον συγκεκριμένο αριθμό από τα σχέδια θέσεων

Όπως εξηγεί η αεροσυνοδός, οι αριθμοί των σειρών μεταπηδούν από το 12 στο 14 και στις δύο πλευρές του αεροπλάνου. Πρόκειται για μια πρακτική που ακολουθούν πολλές διεθνείς αεροπορικές εταιρείες για να «αναγνωρίσουν την γρουσουζιά και τις δεισιδαιμονίες που περιβάλλουν τον αριθμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι τυχεροί και οι άτυχοι αριθμοί διαφέρουν μεταξύ των πολιτισμών – για παράδειγμα, ο αριθμός επτά θεωρείται τυχερός στις δυτικές χώρες, αλλά θεωρείται άτυχος στην Κίνα, το Βιετνάμ και την Ταϊλάνδη», αποκαλύπτει επίσης η αεροσυνοδός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.