ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Ακυρώθηκαν πτήσεις από Κρήτη λόγω βλάβης δύο αεροσκαφών – Αναστατωμένοι οι επιβάτες

Τι προβλήματα εντοπίστηκαν

Ακυρώθηκαν πτήσεις από Κρήτη λόγω βλάβης δύο αεροσκαφών – Αναστατωμένοι οι επιβάτες

Μετά από βλάβες που διαπιστώθηκαν κατά τον έλεγχο των αεροσκαφών, δύο πτήσεις, της ίδιας εταιρίας, με αφετηρία το αεροδρόμιο του Ηρακλείου και των Χανίων στην Κρήτη, δεν πραγματοποιήθηκαν.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ (9.40 μμ) επρόκειτο να αναχωρήσει αεροσκάφος της συγκεκριμένης εταιρίας και με 176 επιβάτες από το «Νίκος Καζαντζάκης» για το Νότιγχαμ της Αγγλίας.

Η πτήση δεν έγινε, γιατί κατά την απογείωση διαπιστώθηκε βλάβη στους αισθητήρες του πιλοτηρίου. Τελικώς, οι επιβάτες αναχώρησαν στις 3.10 το πρωί.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά σε αεροσκάφος της ίδιας εταιρίας όπως προαναφέρθηκε που επρόκειτο να αναχωρήσει λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής από τον αερολιμένα Χανίων για το Μάντσεστερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πτήση δεν έγινε καθώς διαπιστώθηκε φθορά στα ελαστικά του αεροσκάφους. Οι επιβάτες πέρασαν τη νύχτα σε ξενοδοχείο των Χανίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.