ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Θρίλερ στον αέρα: Αναγκαστική προσγείωση για αεροσκάφος της Aegean λόγω ένδειξης αποσυμπίεσης

Το αεροσκάφος ξεκίνησε από Θεσσαλονίκη και κατευθυνόταν Βαρκελώνη - Προσγειώθηκε στη Νάπολι

Θρίλερ στον αέρα: Αναγκαστική προσγείωση για αεροσκάφος της Aegean λόγω ένδειξης αποσυμπίεσης

Αναγκαστική προσγείωση στη Νάπολη πραγματοποίησε αεροσκάφος της Aegean που πραγματοποιούσε την πτήση Α3 560 από Θεσσαλονίκη για Βαρκελώνη.

Όπως ενημερώνει η Aegean, στο αεροσκάφος στο οποίο βρίσκονται 156 επιβάτες και 6 μέλη πληρώματος, υπήρξε ένδειξη σταδιακής αποσυμπίεσης στην καμπίνα του.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι ο κυβερνήτης, όπως προβλέπουν οι διαδικασίες, ζήτησε άδεια αναγκαστικής προσγείωσης στο πλησιέστερο αεροδρόμιο που ήταν αυτό  της Νάπολης.

Όλη η ανακοίνωση της AEGEAN

«H AEGEAN ενημερώνει ότι στην πτήση Α3 560 από Θεσσαλονίκη για Βαρκελώνη με 156 επιβάτες και 6 μέλη πληρώματος υπήρξε ένδειξη σταδιακής αποσυμπίεσης στην καμπίνα του αεροσκάφους. Ο κυβερνήτης, όπως προβλέπουν οι διαδικασίες, ζήτησε άδεια αναγκαστικής προσγείωσης στο πλησιέστερο αεροδρόμιο της Νάπολης.

Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και η εταιρεία έχει ήδη αποστείλει άλλο αεροσκάφος, προκειμένου οι επιβάτες να συνεχίσουν το ταξίδι τους και να μεταβούν στον τελικό τους προορισμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.