ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αναγκαστική προσγείωση πτήσης της Delta Airlines εξαιτίας «ζητήματος βιολογικού κινδύνου» (βίντεο)

Είχε αναχωρήσει από την Ατλάντα των ΗΠΑ και είχε προορισμό τη Βαρκελώνη

Αναγκαστική προσγείωση πτήσης της Delta Airlines εξαιτίας «ζητήματος βιολογικού κινδύνου» (βίντεο)

Μια πτήση της Delta Airlines που είχε αναχωρήσει από την Ατλάντα των ΗΠΑ και είχε προορισμό τη Βαρκελώνη, αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω και να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση λόγω περιστατικού διάρροιας επιβάτη.

Όπως αναφέρει η New York Post, περίπου δύο ώρες μετά την απογείωση, o πιλότος της Delta επικοινώνησε με τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας στην Ατλάντα και ζήτησε άδεια για να επιστρέψει στο αεροδρόμιο και να προσγειωθεί εκεί εξαιτίας «ζητήματος βιολογικού κινδύνου».

Όπως ανέφερε, ένας επιβάτης παρουσίασε διάρροια σε όλο το μήκος του αεροπλάνου και γι’ αυτό ήταν επιβεβλημένη η επιστροφή.

https://twitter.com/Breaking911/status/1699240862339698952

Σύμφωνα με το Flightradar24, μετά την προσγείωση στην Ατλάντα οι επιβάτες και το πλήρωμα μεταβιβάστηκαν σε άλλο αεροσκάφος και η πτήση DL194 έφτασε τελικά στη Βαρκελώνη στις 5:10 μ.μ. την επόμενη ημέρα, περίπου 8 ώρες μετά την προγραμματισμένη ώρα άφιξης.

Δεν είναι γνωστό εάν ο επιβάτης με τις στομαχικές διαταραχές βρισκόταν στο αεροσκάφος όταν προσγειώθηκε τελικά στην Ισπανία.

Το Airbus A350 με τον βιολογικό κίνδυνο καθαρίστηκε διεξοδικά από τα συνεργεία καθαρισμού της Delta και χρησιμοποιήθηκε για μία άλλη πτήση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξιωματούχοι της αεροπορικής εταιρείας επιβεβαίωσαν ότι υπήρχε ένα ιατρικό πρόβλημα στο αεροσκάφος και χρειάστηκε να επιστρέψει στην Ατλάντα για να καθαριστεί. Η εταιρεία δεν ανέφερε περαιτέρω λεπτομέρειες για τη φύση του ιατρικού προβλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.