Celebrities 14:01

Σε 48ωρη απεργία έχουν προχωρήσει οι οδηγοί ταξί, η πορεία ξεκίνησε από τα γραφεία του ΣΑΤΑ το πρωί της Τρίτης και θα ολοκληρωθεί στο υπουργείο Τουρισμού στο Σύνταγμα.
Κλειστή είναι η Πατησίων με τους οδηγούς ταξί να κινούνται στο υπουργείο Τουρισμού από την οδό Σταδίου.
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η απεργία των ταξί
Η απεργία των ταξί έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει έως τις 06:00 το πρωί της Πέμτπης. Οι οδηγοί των ταξί διαμαρτύρονται με αίτημα να αποσυρθεί η ΚΥΑ για τις μετακινήσεις και με van.
Κατά τη διάρκεια της απεργίας των ταξί θα εξυπηρετούνται μόνο όσοι επιθυμούν μετακίνηση από και προς τα νοσοκομεία.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.