ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αττική Οδός: Δείτε ποιοι κόμβοι θα κλείσουν σήμερα το βράδυ λόγω εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 22:00 σήμερα το βράδυ έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης

Αττική Οδός: Δείτε ποιοι κόμβοι θα κλείσουν σήμερα το βράδυ λόγω εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος

Λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος, από τις 22:00 σήμερα το βράδυ έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης (9/4) θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό.

Συγκεκριμένα:

  • Κλειστός θα παραμείνει ο κλάδος εξόδου της Αττικής Οδού προς Τοπικές Οδούς (κόμβος Κ1 Νότιας Πύλης) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα-Αθήνα από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 08/04/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 09/04/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κατευθυνθούν στην έξοδο προς Βάρη – Κορωπί μέχρι τη διασταύρωση με τη Λ. Μαρκοπούλου, στα φανάρια της οποίας θα στρίψουν δεξιά και θα κινηθούν ευθεία μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Δάβαρη, στην οποία θα στρίψουν δεξιά κατευθυνόμενοι προς το Αεροδρόμιο, ώστε να συναντήσουν τον κόμβο Κ1 και τις εκεί τοπικές οδούς.

  • Κλειστός θα παραμείνει ο κλάδος εισόδου της Αττικής Οδού από Δημόκριτο (κόμβος Υ3 Περιφερειακής Υμηττού) στην κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο / Ελευσίνα από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 08/04/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 09/04/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό από την είσοδο Παπάγου (κόμβος Υ2 Περιφερειακής Υμηττού).

  • Κλειστός θα παραμείνει ο κλάδος εξόδου της Αττικής Οδού προς Αγία Παρασκευή (κόμβος Υ4 Περιφερειακής Υμηττού) στην κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο / Ελευσίνα από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 08/04/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 09/04/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κατευθυνθούν προς την έξοδο Γλυκών Νερών (κόμβος Υ6 Περιφερειακής Υμηττού), όπου θα αναστρέψουν και θα εισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Αθήνα – Κέντρο, χωρίς την εκ νέου καταβολή τέλους διοδίου και στη συνέχεια θα εξέλθουν στην επόμενη έξοδο της Αγίας Παρασκευής (κόμβος Υ4 Περιφερειακής Υμηττού).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.